Groepsaccomodatie

Onze groepsaccomodatie voor maximaal 22 personen bestaat uit 2 woningen onder één dak, waarvan één woning is ingericht als lunch/dineer ruimte en één woning ingericht als leefruimte (rolstolvriendelijk).

Beide woningen zijn voorzien van alle comfort zoals vloerverwarming, moderne keuken met vaatwasser en magnetron, en een badkamer met douche, wasbak, en ligbad. Het toilet bevind zich in de hal. De slaapkamers zijn met tweepersoonsbedden ingericht en één stapelbed, en voorzien van een wasbak. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze sanitaire voorzieningen, u heeft dan extra toiletten, douches en zelfs een sauna (sauna tegen betaling). Op ons gehele terrein kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Beide vakantiewoningen hebben vanuit de kamer een directe toegang tot een eigen terras met een mooie tuin waarin de kinderen kunnen spelen.

Verzorging

En om uw verblijf helemaal compleet te maken verzorgen wij op uw verzoek ook uw ontbijt, lunch of diner. Er is volop ruimte en gelegenheid voor een barbeque, ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor meer foto's kijk in het fotoalbum

 groepsaccomodatie11 groepsaccomodatie12

Wifi

wifi-logoOp ons gehele terrein kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

  vvv    100procentwinterswijk    boer en recreatie    EchtAchterhoek     camping achterhoek    logo achterhoek1    vekabo